Compound kruisbogen

Sinds vorige zomer heb ik er een nieuwe hobby bij, namelijk: kruisboogschieten. Mijn interesse hierin heeft zich ontwikkeld nadat ik twee weken doorbracht bij mijn oom en tante in de Ardennen. Mijn oom heeft een heuse verzameling aan kruisbogen en dat fascineerde mij zo erg, dat ik zelf een kruisboog heb aangeschaft.

Mijn kruisboog
Mijn eerste kuisboog heb ik gekocht via de website www.kruisboogkopen.nu. Deze site werd mij door mijn oom -de kruisboog kenner- aangeraden. Hierop is een ruim assortiment te vinden aan kruisbogen. Doordat ik er al een aantal in het echt had gezien bij mijn oom wist ik ook welke ik wilde, namelijk een compound kruisboog. En om precies te zijn vielen mijn ogen op de X-bow STRINGER kruisboog. Deze straalt niet alleen perfectie uit maar is het ook. Hij is voorzien van alle snufjes en de kwaliteiten waarover een kruisboog hoort te beschikken.

Compound kruisbogen
Op www.kruisboogkopen.nu vindt je nog veel meer compound kruisbogen. De compound kruisbogen onderscheiden zich van alle kruisbogen door hun ruige en stoere design. Er is absoluut genoeg keus en elk model is er wel te vinden, tegen een hele schappelijke prijs. Voor ieder wat wils zou je kunnen zeggen. Voor de geĂ¯nteresseerden is het wellicht een idee om de website goed in de gaten te houden, wat er komen regelmatig aanbiedingen. Overigens hanteren zij een korte levertijd. Daarnaast is de verzending altijd gratis, mits boven de €50. Het voordeel is ook dat je altijd onderdelen kunt bij bestellen, ook op langere termijn.