Recurve kruisboog

Iedereen die een kruisboog in zijn bezit heeft, weet hoe belangrijk het is om over de beste materiaal te beschikken. Want zoals het gezegde luidt: “Goed gereedschap is het halve werk”. En daar kunnen we het allen over eens zijn. Daarom is het verstandig om regelmatig de accessoires van je kruisboog te vervangen. Niet enkel wanneer het kapot is maar ook wanneer het begint te slijten. Op de website www.kruisboogkopen.nu kun je een ruim assortiment vinden aan kruisbogen.

Recurve kruisboog
De website biedt twee soorten kruisbogen aan, compound en recurved. De recurved kruisbogen hebben een strak en stijlvolle design. De twee kruisbogen die worden aangeboden op de website zijn de X-BOW Black Spider (ManKung XB 21) en de Jaguar 150 lbs kruisboog.

De X-BOW Black Spider is zwart van kleur en de pistoolgreep is ergonomisch ontworpen. De kolf is gemaakt van kunststof en is in de lengte verstelbaar. Een extraatje wat deze kruisboog heeft is dat de voorste handgreep kan worden geopend, hier kan iets kleins worden opgeborgen zoals peeswax.

De Jaguar onderscheidt zich door zijn bruine houten kolf. Bij deze kruisboog krijg je 4 pijlen 16 inch 2219 en raillube. Bij dit soort kruisbogen wordt ook nadrukkelijk vermeld om ze niet af te schieten zonder pijl en ervoor te zorgen dat de pijl goed tegen de pees aanligt. Wat betreft de prijs van deze en de bovengenoemde kruisboog, die liggen dicht bij elkaar. De verzending naar Nederland en Belgiƫ is gratis, wat ook niet geheel onbelangrijk is.