NCSB.nl Kruisbogen & Handbogen http://www.ncsb.nl Thu, 04 May 2017 10:29:16 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.4 Ben je op zoek naar een kruisboog? http://www.ncsb.nl/ben-je-op-zoek-naar-een-kruisboog/ http://www.ncsb.nl/ben-je-op-zoek-naar-een-kruisboog/#respond Thu, 04 May 2017 10:29:16 +0000 http://www.ncsb.nl/?p=17 Toen ik op zoek was naar een nieuwe kruisboog voor mijn vriend heb ik even het internet afgezocht. Al gauw kwam ik bij een website terecht genaamd kruisbogenkopen.nu. Hierop vond ik een ruim aanbod aan diverse soorten kruisbogen en bijbehorende materiaal.

Soorten kruisbogen
Afhankelijk van het soort kruisboog waar je naar op zoek bent kies je een categorie. De website biedt de klassieke kruisbogen aan, maar ook pistool kruisbogen. Omdat mijn vriend graag een pistool kruisboog wilde, kocht ik de pistoolkruisboog Cobra MX 80lbs. Deze sprak mij aan door de kunststof houtmotief handgrepen. Daarbij bestelde ik extra Cobra pijlen en een reserve pees. En dit alles voor een heel aantrekkelijk en betaalbaar prijsje. Naast de pistool kruisbogen zijn er dus ook een hoop gewone kruisbogen. Kruisbogen.nu heeft een grote assortiment tot zijn beschikking. Zo zijn er verschillende modellen, in verschillende uitvoeringen en kleuren. Voor ieder wat wils, het is maar net waar je op zoek naar bent.

Overige materiaal
Voor een kruisboog heb je ook extra spullen nodig die erbij komen kijken. Denk daarbij aan pijlen bijvoorbeeld. Op de website worden 3 soorten pijlen aangeboden, Alu kruisboog pijlen, Carbon kruisboog pijlen en pistoolkruisboog pijlen. Ook voor targets en een standaard voor je kruisboog kun je hier terecht. Maar ook voor een mooie tas om je kruisboog in op te bergen kun je hier wellicht slagen. Ze zijn er in diverse uitvoeringen.

Fijne extra’s
Wat ik erg prettig vond ik dat ik mijn bestelling de volgende dag al binnen had. Natuurlijk ligt het eraan of het product op voorraad was, maar ik was er erg blij mee. En het feit dat ze beschikken over een eigen reparatie- en onderhoudsafdeling is een dikke pluspunt.

]]>
http://www.ncsb.nl/ben-je-op-zoek-naar-een-kruisboog/feed/ 0
Het kopen van een kruisboog, echt een persoonlijke ervaring. http://www.ncsb.nl/het-kopen-van-een-kruisboog-echt-een-persoonlijke-ervaring/ http://www.ncsb.nl/het-kopen-van-een-kruisboog-echt-een-persoonlijke-ervaring/#respond Thu, 04 May 2017 10:27:10 +0000 http://www.ncsb.nl/?p=15 Bij het beoefenen van een dergelijke mooie sport als het kruisboogschieten komen heel wat meer dingen kijken dan u denkt. Allereerst zou u zich kunnen oriënteren bij een club of vereniging waar de nodige gebruikerservaring thuishoort. De enthousiaste beoefenaars van onze mooie sport zullen u graag vertellen over de edele kruisboog en wat er allemaal bijhoort. Als u geluk heeft mag u zelfs een proefschot maken, of een les bijwonen. De meeste beoefenaars van de prachtige kruisboog schietsport zullen u verwijzen voor een deskundig en vriendelijk advies naar een specialist in de verkoop van kruisbogen en alle toebehoren. Vaak zullen zij de naam noemen van kruisboogkopen.nu, een bedrijf dat zich toelegt op het verkopen van kruisbogen, handbogen en alles wat daarbij komt kijken. Het bedrijf staat voor een persoonlijke benadering van elke klant, en biedt een ouderwetse uitstekende service aan.

De keuze van uw ultieme kruisboog

Als u bij verschillende mensen een indruk hebt opgedaan over welke soorten kruisbogen er zijn, kunt u wellicht gewapend met deze kennis wat beter uw wensen op een rijtje zetten. Waar de één de voorkeur geeft aan een pistoolkruisboog, zal de ander zweren bij een compound kruisboog. De keuze voor elk van deze in alle soorten en maten vind u in het assortiment bij kruisboogkopen.nu. Een deskundig en gratis advies mag u steeds verwachten, evenals het antwoord op al uw vragen over de aanschaf van uw kruisboog, het kiezen van al de benodigde accessoires, en zelfs de niet per se nodige gadgets.

]]>
http://www.ncsb.nl/het-kopen-van-een-kruisboog-echt-een-persoonlijke-ervaring/feed/ 0
Recurve kruisboog http://www.ncsb.nl/recurve-kruisboog/ http://www.ncsb.nl/recurve-kruisboog/#respond Thu, 04 May 2017 10:22:20 +0000 http://www.ncsb.nl/?p=13 Iedereen die een kruisboog in zijn bezit heeft, weet hoe belangrijk het is om over de beste materiaal te beschikken. Want zoals het gezegde luidt: “Goed gereedschap is het halve werk”. En daar kunnen we het allen over eens zijn. Daarom is het verstandig om regelmatig de accessoires van je kruisboog te vervangen. Niet enkel wanneer het kapot is maar ook wanneer het begint te slijten. Op de website www.kruisboogkopen.nu kun je een ruim assortiment vinden aan kruisbogen.

Recurve kruisboog
De website biedt twee soorten kruisbogen aan, compound en recurved. De recurved kruisbogen hebben een strak en stijlvolle design. De twee kruisbogen die worden aangeboden op de website zijn de X-BOW Black Spider (ManKung XB 21) en de Jaguar 150 lbs kruisboog.

De X-BOW Black Spider is zwart van kleur en de pistoolgreep is ergonomisch ontworpen. De kolf is gemaakt van kunststof en is in de lengte verstelbaar. Een extraatje wat deze kruisboog heeft is dat de voorste handgreep kan worden geopend, hier kan iets kleins worden opgeborgen zoals peeswax.

De Jaguar onderscheidt zich door zijn bruine houten kolf. Bij deze kruisboog krijg je 4 pijlen 16 inch 2219 en raillube. Bij dit soort kruisbogen wordt ook nadrukkelijk vermeld om ze niet af te schieten zonder pijl en ervoor te zorgen dat de pijl goed tegen de pees aanligt. Wat betreft de prijs van deze en de bovengenoemde kruisboog, die liggen dicht bij elkaar. De verzending naar Nederland en België is gratis, wat ook niet geheel onbelangrijk is.

]]>
http://www.ncsb.nl/recurve-kruisboog/feed/ 0
Compound kruisbogen http://www.ncsb.nl/compound-kruisbogen/ http://www.ncsb.nl/compound-kruisbogen/#respond Thu, 04 May 2017 10:21:12 +0000 http://www.ncsb.nl/?p=11 Sinds vorige zomer heb ik er een nieuwe hobby bij, namelijk: kruisboogschieten. Mijn interesse hierin heeft zich ontwikkeld nadat ik twee weken doorbracht bij mijn oom en tante in de Ardennen. Mijn oom heeft een heuse verzameling aan kruisbogen en dat fascineerde mij zo erg, dat ik zelf een kruisboog heb aangeschaft.

Mijn kruisboog
Mijn eerste kuisboog heb ik gekocht via de website www.kruisboogkopen.nu. Deze site werd mij door mijn oom -de kruisboog kenner- aangeraden. Hierop is een ruim assortiment te vinden aan kruisbogen. Doordat ik er al een aantal in het echt had gezien bij mijn oom wist ik ook welke ik wilde, namelijk een compound kruisboog. En om precies te zijn vielen mijn ogen op de X-bow STRINGER kruisboog. Deze straalt niet alleen perfectie uit maar is het ook. Hij is voorzien van alle snufjes en de kwaliteiten waarover een kruisboog hoort te beschikken.

Compound kruisbogen
Op www.kruisboogkopen.nu vindt je nog veel meer compound kruisbogen. De compound kruisbogen onderscheiden zich van alle kruisbogen door hun ruige en stoere design. Er is absoluut genoeg keus en elk model is er wel te vinden, tegen een hele schappelijke prijs. Voor ieder wat wils zou je kunnen zeggen. Voor de geïnteresseerden is het wellicht een idee om de website goed in de gaten te houden, wat er komen regelmatig aanbiedingen. Overigens hanteren zij een korte levertijd. Daarnaast is de verzending altijd gratis, mits boven de €50. Het voordeel is ook dat je altijd onderdelen kunt bij bestellen, ook op langere termijn.

]]>
http://www.ncsb.nl/compound-kruisbogen/feed/ 0
Voor alle liefhebbers van kruisbogen! http://www.ncsb.nl/voor-alle-liefhebbers-van-kruisbogen/ http://www.ncsb.nl/voor-alle-liefhebbers-van-kruisbogen/#respond Thu, 04 May 2017 10:19:40 +0000 http://www.ncsb.nl/?p=7 Kruisboogkopen.nu presenteert u de nieuwste en mooiste verzameling aan pistool kruisbogen van heel Nederland. Deze online webshop, die onderdeel is van de Dumpstore in Hengelo, biedt een prachtige set aan wapens voor elke liefhebber’s collectie!

De kruisboog werd als eerst geïntroduceerd in het oude China, waar het gebruikt werd als wapen om de verschillende militaire infanterie-eenheden te ondersteunen. Historisch gezien speelde deze wapens een significante rol in de oorlogvoering van het oude China, de Grieken en Romeinen tot aan het middeleeuwse Europa. Hierbij waren boogschutters een van de meest elite soldaten op het slagveld, doordat zij jarenlange training moesten ondergaan om met pijl en boog te kunnen strijden. Maar toen de uitvinding van de kruisboog erbij kwam, konden normale infanterie-eenheden ook van verre afstanden schieten en het tij keren van de oorlogen.
Bij slagen, die op afstand gevochten moesten worden, was het belangrijk dat deze ballistische wapens ook makkelijk draagbaar en compact moesten zijn om makkelijk vooruit te komen op het slagveld. De oplossing voor dit probleem werd ook wel een van de bekendste varianten van de kruisboog in de geschiedenis: de pistool kruisboog.

Tegenwoordig zijn deze pistool kruisbogen bijna ondenkbaar geworden om te gebruiken voor oorlogvoering. Echter is deze ingenieuze strijdtuig niet verloren gegaan aan de geschiedenis, want ze worden wereldwijd nog steeds gebruikt voor verschillende doeleinden zoals schietsporten en jagen. Of je nou liefhebber bent van deze activiteiten of een verzamelaar bent die ze voor de sier wilt: deze pistool kruisbogen zijn verkrijgbaar op de online webshop van Kruisboogkopen.nu!

]]>
http://www.ncsb.nl/voor-alle-liefhebbers-van-kruisbogen/feed/ 0