Ben je op zoek naar een kruisboog?

Toen ik op zoek was naar een nieuwe kruisboog voor mijn vriend heb ik even het internet afgezocht. Al gauw kwam ik bij een website terecht genaamd kruisbogenkopen.nu. Hierop vond ik een ruim aanbod aan diverse soorten kruisbogen en bijbehorende materiaal.

Soorten kruisbogen
Afhankelijk van het soort kruisboog waar je naar op zoek bent kies je een categorie. De website biedt de klassieke kruisbogen aan, maar ook pistool kruisbogen. Omdat mijn vriend graag een pistool kruisboog wilde, kocht ik de pistoolkruisboog Cobra MX 80lbs. Deze sprak mij aan door de kunststof houtmotief handgrepen. Daarbij bestelde ik extra Cobra pijlen en een reserve pees. En dit alles voor een heel aantrekkelijk en betaalbaar prijsje. Naast de pistool kruisbogen zijn er dus ook een hoop gewone kruisbogen. Kruisbogen.nu heeft een grote assortiment tot zijn beschikking. Zo zijn er verschillende modellen, in verschillende uitvoeringen en kleuren. Voor ieder wat wils, het is maar net waar je op zoek naar bent.

Overige materiaal
Voor een kruisboog heb je ook extra spullen nodig die erbij komen kijken. Denk daarbij aan pijlen bijvoorbeeld. Op de website worden 3 soorten pijlen aangeboden, Alu kruisboog pijlen, Carbon kruisboog pijlen en pistoolkruisboog pijlen. Ook voor targets en een standaard voor je kruisboog kun je hier terecht. Maar ook voor een mooie tas om je kruisboog in op te bergen kun je hier wellicht slagen. Ze zijn er in diverse uitvoeringen.

Fijne extra’s
Wat ik erg prettig vond ik dat ik mijn bestelling de volgende dag al binnen had. Natuurlijk ligt het eraan of het product op voorraad was, maar ik was er erg blij mee. En het feit dat ze beschikken over een eigen reparatie- en onderhoudsafdeling is een dikke pluspunt.